Algemeen


 

Travaini Algemeen

 

Travaini behoort tot de grootste fabrikanten in de wereld op het gebied van vloeistofring vacuŁmpompen(systemen) en compressoren. Opgericht in 1929 heeft het bedrijf een jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van deze producten. Neuwe ideeŽn en een continue proces van productontwikkeling en verbetering staan borg voor een optimaal kwaliteitsproduct. Fabricage methoden middels computer gestuurde machines voldoen aan de hoogste eisen. Inmiddels is Travaini uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming met vestigingen in de meest belangrijke industrie landen. Hierdoor kan adequate gereageerd worden op de wensen van markten en klanten. Daarnaast wordt de kennis die in iedere vestiging aanwezig of opgedaan wordt verspreidt over de verschillende vestigingen. Zodat Travaini steeds meer tegemoet komen aan de wensen en verlangens van afnemers.

 

Travaini Nederland

 

Sinds 1989 is Travaini gevestigd te Zoetermeer verantwoordelijk voor de verkoop en service van alle Travaini producten. Travaini heeft de laatste jaren een indrukwekkende groei door gemaakt en om deze groei voort te kunnen zetten en gelijktijdig aan de hoge eisen van onze afnemers te kunnen blijven voldoen, zijn wij sinds 11 juli 1998 verhuisd naar een grotere bedrijfsruimte. Travaini heeft hier een eigen vestiging neergezet van 600 m2 aan de Kryptonstraat 102 te Zoetermeer. Vanuit deze vestiging leveren wij alle soorten vacuŁmpompen en blowers in Noord - West Europa.

 

In dit speciaal voor Travaini gebouwde bedrijfspand hebben wij de beschikking over een ruim magazijn en een moderne constructie- en reparatiehal. Door de grote uitbreiding in opslagcapaciteit (400 m2 magazijnruimte) is het mogelijk alle gangbare vacuŁmpompen, compressoren, blowers, zijkanaalventilatoren en onderdelen uit voorraad te leveren.

 

De zeer moderne constructie- reparatiehal stelt onze afdeling systeembouw en engineering in staat maatwerk te leveren op het gebied van vacuŁm- en vloeistofpomp techniek. Vanuit de nieuwe vestiging met een voorraad van meer dan 500 pompen, bieden wij ons Pompen Service Systeem (PSS) aan. Het PSS biedt preventief onderhoud en een 24-uurs storingsdienst. Verder repareren en reviseren wij alle typen vacuŁmpompen, compressoren, blowers en zijkanaalventilatoren zo snel mogelijk. ZONDER VACU‹M GEEN PRODUCTIE.

 

Wanneer vacuŁm een belangrijk onderdeel is van uw productie, dan heeft u een betrouwbare leverancier nodig. Zo'n leverancier is Travaini.